jan 21 2011 Budapest

DK-ázsiai út: ötlettől a pelenka bepakolásig

 

Indulás január 28-án Kairón át. 6 hét 5 ország. "Ne legyen ott háború, forradalom és legyen róla friss utikönyv" kb. ennyi kritériumunk volt amíg kettesben utaztunk. A kisgyerekes út esetén sokkal szűkebbek a határaink, hónapokig gondolkodtunk csak azon, hogy jó-e nekünk a harmadik világba utazni együtt. Nem nagyon vontunk be ebbe a mérlegelésbe másokat, mivel keveseknek van ilyenben tapasztalata, de most itt a döntés története.

Sokak első kérdése miket terveztek meg egy ilyen hosszabb úthoz. Nagyon sok részlet menetközben alakul ki, de van jónéhány dolog aminek pontosan utána nézünk, néhány részlet kiderítése - melyik határátkelő jó, milyen ünnepek vannak - több napos szívástól óvnak meg.

Részletek hamarosan....

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://teljessegfele.blog.hu/api/trackback/id/tr1002586205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása